Wie zijn Klik & Regel

We zijn een team dat elkaar aanvult en het beste uit elkaar naar boven weet te brengen. Ons gezamenlijk visie is een online letstelschade afhandeling waarbij het slachtoffer een cliënt is. In onze visie is een cliënt iemand die zijn eigen belangen kan behartigen en vooral géén slachtoffer.

Rene Volwerk

Rene Volwerk

Ervaren manager, gespecialiseerd in Informatiemanagement en Informatiebeveiliging

Specialties:Information- and Interimmanagement, Project- en Programmanagement, Information security, Marketing & Sales, E-Business, Privacy

Mark van Dijk

Mark van Dijk

Korevaar van Dijk helpt slachtoffers bij het verhalen van hun letselschade. Het bureau heeft duidelijk voor de positie van het slachtoffer gekozen. Bij ons werken circa 40 mensen.
Wij streven een zo hoog mogelijke klanttevredenheid na. Korevaar van Dijk Letselschade werkt landelijk.

Gert-Jan Mijnen

Gert-Jan Mijnen

Ervaren allround peoplemanager. Diepgaande kennis van schadeverzekeringen, letselschade in het bijzonder. Bedreven in het opereren op het snijvlak tussen IT en Business.
Ervaring als manager, projectleider, programmamanager, interimmanager en ondernemer.
Sterk in het neerzetten van de grote lijn en implementatie daarvan in de praktijk.
Doelgericht, diplomatiek, vasthoudend, coachend, humor.

TJIP B.V.

TJIP B.V.

TJIP is een innovatieve onderneming die software maakt voor de financiële wereld en de zorgsector. Wij zijn in 1999 gestart met het bouwen van software ter ondersteuning van new business en voor het implementeren van sterk verbeterde processen. Inmiddels is TJIP gegroeid naar een bedrijf met twee vestigingen en ruim 90 medewerkers.

De vrienden van Klik & Regel

Klik & Regel heeft op Linkedin een groep, die wordt gebruikt voor de communicatie. Nog beter, wordt lid!!

Bezoek onze LinkedIn pagina

Onze partners

TJIP B.V.

TJIP B.V.

TJIP is een innovatieve onderneming die software maakt voor onder meer de financiële wereld en de zorgsector. Veelal ter ondersteuning van new business of voor het implementeren van sterk verbeterde processen. De meer dan zeventig gemotiveerde medewerkers weten dat het gaat om het halen van resultaten en deadlines. TJIP kent een stabiele groei op een gezonde financiële basis. Als zelfstandige particuliere onderneming kan TJIP zelf het beleid bepalen, geheel onafhankelijk van derden. De continuïteit als businesspartner is daarmee gewaarborgd.

www.tjip.com

Delta Lloyd

Delta Lloyd

Delta Lloyd Groep is de organisatie achter de merken Delta Lloyd, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen. Wij zijn sterk in verzekeringen, vermogensbeheer en bancaire diensten, met 7.500 medewerkers in Nederland, België en Duitsland.
Goed en integer ondernemerschap ligt aan de basis van commercieel succes. Delta Lloyd Groep hanteert heldere principes voor de manier waarop de onderneming wordt bestuurd en waarop zaken worden gedaan. Dat vormt uiteindelijk de waarborg voor goede resultaten

www.deltalloyd.nl

DAS

DAS

Het antwoord op alles waar u niet om heeft gevraagd. DAS gaat al heel lang mee in het vakgebied rechtsbijstand, sinds 1917 om precies te zijn. In de loop der jaren zijn we gegroeid; het bedrijf, ons netwerk en onze kennis. De ervaring bewees de effectiviteit van het voorkomen. Dit komt veelal ten goede aan de financiële en emotionele gevolgen van een conflict of geschil

www.das.nl

Korevaar van Dijk

Korevaar van Dijk

Korevaar van Dijk behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers en hun werkgevers. We knokken voor een rechtvaardige schadevergoeding. En hanteren daarbij onze missie: onze dienstverlening is een positieve ervaring na een ongeval.

Wij behartigen de belangen van slachtoffers van een ongeval, dat ze buiten hun schuld is overkomen, en hun werkgevers. We werken dus niet voor verzekeraars. Ons streven is het beste voor onze klanten te bereiken dat mogelijk is. Daarom zijn onze letselschade-experts goed opgeleid en lid van één of meer brancheorganisaties, zoals NIS en NIVRE. En ons kantoor hanteert de Gedragscode Behandeling Letselschade en werken conform het PIV convenant.

Ervaren, deskundig en betrokken. Letselschade? Wij regelen het.

http://www.korevaarvandijk.nl/

Contactgegevens

Klik & Regel
Kralingseweg 329
3065 RC Rotterdam

Email: info@klikenregel.nl

Of stuur een bericht

3 + 5 =

Algemene voorwaarden

Hier treft u de algemene voorwaarden van Klik & Regel aan:Algemene_voorwaarden_Klik_&_Regel_2012