Ons platform

Klik & Regel is hèt online platform voor de afhandeling van letselschade. Wij faciliteren het schaderegelingsproces met o.a. online onderhandeling tools, een gezamenlijk behandelplan,  de mogelijkheid online voorschotten aan te vragen en via www.clientdossier.nl faciliteren wij een online dossier voor uw cliënt U scoort in schade afwikkeling  met Klik & Regel.

Klik & Regel

Gezamelijk behandelplan

Klik & Regel geeft u direct toegang tot het gezamenlijk behandelplan.
In het gezamenlijk behandelplan kunt u als professional online afspraken met uw opponent over de taakverdeling in het dossier.

Het gezamenlijk behandelplan biedt u de kans te voldoen aan de Gedragscode Behandeling Letselschade. U kunt direct zien of de behandeling binnen de voorgeschreven termijnen blijft

Het gezamenlijk behandelplan voldoet aan de eisen van De Letselschade Raad.

Voor een online rondleiding kunt u terecht door het filmpje in de tutorial te starten.

Onderhandelen

Met Klik & Regel kunt u online onderhandelen en zaken regelen. U voert een bedrag in waarvoor u de hele zaak, een schadepost, of enkele schadeposten wil regelen. Deze bedragen worden niet zichtbaar voor uw onderhandelingspartner.

Uw opponent wordt direct gewaarschuwd per e mail dat er een zaak gereed staat en kan via een linkje inloggen in het systeem.

Uw onderhandelingspartner kan vervolgens op dezelfde manier bedragen invoeren. Deze bedragen zijn ook voor u onzichtbaar.
Het systeem geeft direct bericht als u een match heeft

Clientdossier, Klik & Regel

Met het Cliëntdossier van Klik & Regel is het mogelijk om uw cliënt toegang te geven tot het gezamenlijk dossier van Klik & Regel. Via www.clientdossier.nl logt uw cliënt in.  De cliënt kan zelf documenten uploaden en heeft toegang tot het gezamenlijk behandelplan. Zodra er iets in het dossier veranderd ontvangt de cliënt een mail. U geeft hiermee het stuur in handen aan de cliënt en realiseert zelf een behoorlijke (tijd) besparing

Desgewenst kan het cliëntdossier worden gekoppeld aan uw eigen systemen.  U realiseert hiermee volledige straight through processing van letselschaden.

Module licht letsel

De Module licht letsel ondersteunt eerdere afspraken die gemaakt zijn tussen de verschillende partijen bij de afhandeling van lichte letselschade zaken. De belangenbehartigers kunnen op grond van deze afspraken schadeposten inventariseren en een totaal bedrag ter afwikkeling doorgeven aan de verzekeraar. De verzekeraar maakt daarna zonder verdere discussie het bedrag over. Dit proces leidt tot een snellere en efficiëntere afwikkeling van lichte letselschade zaken waarbij slachtoffers op korte termijn duidelijkheid hebben over de afwikkeling van hun zaak.

De Module licht letsel van Klik & Regel zorgt voor een eenvoudige en snelle vastlegging van de zaken. Daarnaast is het totale proces traceerbaar en controleerbaar zodat eventuele steekproeven om de kwaliteit te meten eenvoudig zijn uit te voeren.

Met de introductie van de Module letsel wil Klik & Regel een bijdrage leveren aan de versnelling van het letselschadeproces.

Per 1 juli maken de volgende partijen gebruik van de Module,  in de loop van 2011 zullen meer partijen volgen

  • Nationale Nederlanden
  • Delta Lloyd Group (inclusief Ohra, Erasmus en ABN Amro Verzekeringen)
  • DAS rechtsbijstand
  • Unive Rechtsbijstand
  • Korevaar van Dijk

Internet neemt een steeds grotere plaats in ons leven. Zowel zakelijk als privé verzamelen we informatie, regelen we onze bankzaken, verzekeringen en kopen we online. Klik & Regel heeft zich tot doel gesteld om internet deel te laten uitmaken van de letselschade regeling. Dat doen we door het aanbieden van innovatieve en onderscheidende producten die speciaal zijn ontworpen voor de letselschade praktijk. Wij geloven dat het delen van informatie en ondersteunen van transparantie in het letselschadeproces  bijdragen aan een hogere cliënttevredenheid, lagere kosten en snellere doorlooptijden.

Rene Volwerk

CIO, TJIP