Aanvragen

Gratis aansluiten

Klik & Regel introduceert status brons.

Tijdens onze pilots stelden enkele gebruikers de vraag of men ook zonder contract gebruik kan maken van Klik & Regel. Om tegemoet te komen aan de gebruikers die slechts op incidentele basis gebruik maken van Klik & Regel, is daarom de ‘status brons’ ontwikkeld. Naast de ‘status goud’ (het uitgebreide abonnement), ‘status zilver’ (het beperkte abonnement) kunt u aangeven een status brons lid te willen zijn.

Bij status brons kunt u uitgenodigd worden tot onderhandelen of het aanmaken van een behandelplan ontvangen. U kunt echter zelf geen behandelplannen of onderhandelingen initiëren. Ook beschikt u niet over managementinformatie. De kosten van het behandelplan of de onderhandeling worden gedragen door degene die u uitnodigt.

Wanneer u gebruikt maakt van status brons dan bent u voor anderen vindbaar in de Klik & Regel database. U blijft op de hoogte van de uitbouw van ons platform en kunt Klik & Regel op eenvoudige wijze gebruiken naast andere soortgelijke applicaties.

Wilt u ook gebruik willen maken van status brons dan volstaat een e mail naar: info@klikenregel.nl. U ontvangt dan vanzelf de inloggegevens.


Tutorial

Hiernaast vindt u de video’s en handleidingen die u antwoord geeft over de werking van Klik & Regel en het behandelplan.

Een dossier starten

Bekijk video

Handleiding voor verzekeraars

Downloaden

Een behandelplan maken

Bekijk video

Handleiding voor belangen- behartigers

Downloaden